امولسیفایرها موادی هستند که امولسیونها را تثبیت یا اجازه تولید آنها را در اولین فرصت می‌دهند. شیر بهترین نوع امولسیون طبیعی شناخته شده در طبیعت است. اگرچه، چربی تمایل دارد در سطح بماند که به عنوان سرشیر شناخته می‌شود اما چربی شیر به خوبی در آب پخش می‌شود که علت این پدیده نیروی دافعه بین روغن و آب است. محدوده ای که روغن و آب در تماس با هم قرار می‌گیرند در زبان علمی اینترفیس” یاحدفاصل گفته می‌شود.
تک چینک دانلود مقاله و پروژه دانشجویی می‌شود منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه قطعات الکترونیک اصفهان بازاربرق تیک چت | تی تی چت | تیکا چت | تک چت فروشگاه اینترنی فکرآفرین وبلاگ برترین مطالب فروش | تعمیر | ارتقاء | فلزیاب | طلایاب | معدن یاب | گنج یاب مجسمه دکوری رضا پلی استر(شیراز) - rezapolyester آکادمی کتاب 98 کلوب گیمزمود